Post by lacoorurenpe on Feb 10, 2022 5:27:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Blockman Go ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Blockman Go IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ varalice povećavaju novac ▞▞▞
▞▞▞ Blockman Go 2022 version ▞▞▞
Nevjerojatno je u minecraft-u, kao da nisam mogao igrati mini igrice pa sam igrao ovu igru, ali to su iste minecraft mini igrice, nastavi s dobrim radom
Želim skyblock, ali ažuriranje se ne prikazuje i pokušavam Uninstaller i instalirati, ali nije ažurirano Želim igrati, ispravite grešku
ova igra je tako zabavna, ali iz nekog razloga kad pokušam igrati igru samo mi pokaže crni ekran i izbaci me van
Blockman Go Arcade gop
Jako je zabavno i jako je dobro stomozes igrati sa prijateljima
Glitchhhh!!!!!!...nakon što sam ga ažurirao ne mogu otvoriti nijednu aplikaciju...ako je greška na poslužitelju, popravite je!!! Potrošio sam svojih 120 dolara na to
GLUPOST kupi minecraft i napravi acc
Zabavno je, ali potrebno je više igara jer postoji samo nekoliko, ali zabavno je s 3 zvjezdice
Toliko mi se sviđa igra ali.. ima toliko zbrke u skyblocku da sam stavio 4 log u stol za izradu, ali imam samo četiri daske, bravo!? A u bedwars postoji trgovina artikala gcubes i som gcubes absuer koristi to on/ona kupi tnt i baci i Bugs kao ja koristim sluz i skačem ali sluz je nevidljiv
Ajd
Ova igra je sranje, ima puno hakera u sebi, da joj mogu dati 0 zvjezdica, dao bih, I UKLONIO LAGA!
Blockman GO na usluzi App Store
To je doista dobra igra, ali ima mnogo hakera koji ometaju normalnu igru u bedwars, tako je frustrirajuće izgubiti svaku igru, zbog veze na Google web stranici. Stoga ljubazno tražim od blockmana da to popravi i učini pravdu za ovu igru
Preuzmite Blockman Go 1.28.2 Besplatno za Android mobitele, pametne telefone. Tableti i drugi uređaji.
Nije zabavno kao puno hakera koji LETE SVUDA I KOČE KREVETE U RATOVIMA KREVETA KROZ BLOKOVE I ATO UBIJAJUĆI SVE, molim popravi ovo
Mrzim ovu igru sada je ova igra bila zabavna, ali sada postoje samo hakeri u ovoj igri, trebali biste zabraniti te hakere i popraviti greške koje hakeri ubijaju sve i pobjeđuju u igri ako želite 5 zvjezdica, onda popravite ovo. Hvala!!
Ova igra je tako strašna, ali u igrama kao što su bed wars i sky wars ima puno hakera i propusta pa pokušajte ukloniti ove probleme
Ova igra je najgora igra koju sam ikada vidio. Ova igra kopira mnoge igre, kao što su roblox i minecraft. A ova igra se plaća za pobjedu što je odvratno ne igrajte je ili ćete požaliti
Okej mi je!!!! ♡volim ovakve igre♡
Zašto dajem tri zvjezdice je zato što ima jako puno bugova ponekad vidim kako hakeri bacaju na kartu.
Stvarno mi se sviđa ova igra Posebno Skyblock, ali problem je što ima puno grešaka, a ne puno blokova poput lampiona ili slika kreveta za cvijeće
Njegova nevjerojatna igra možete razgovarati s ljudima i dobiti mnogo prijatelja. Ali ima mnogo hakera
Mnogo hakera sada roji cijelu igru uključujući bedwars! Molimo popravite ovo, nama igračima će to jako značiti jer ovo igramo iz zabave, ali otkako su došli hakeri ukrali su puno podataka o igračima, a čak su i hakirali kako bi mogli letjeti i dobiti gcubes! Molimo zabranite ove hakere, molim vas...
Imam prijedlog gdje mogu povezati svoj telefonski broj sa svojim računom u blockman gou. Dao sam ovaj prijedlog za lakšu promjenu računa jer sam zaboravio odgovore na sigurnosna pitanja. Uz ovu značajku telefonskog broja mnogi igrači mogu prenijeti svoj račun na drugi uređaj ako su zaboravili svoje odgovore u sigurnosnim pitanjima.
Bg imam dobru kožu, ali dosadno mi je jer uvijek igram sve igre samo 1 put bg nemam dobru igru samo sky block i bedwars, molim za dobru igru i zabavnu i lijepu Area bye.......... ................................................................ ................................................................ ................................................................ ................................................................ ................................................................ ................................................................ ........
Me radi mi a imam dobar internet i mob noa n7
Ova igra je jedna od najboljih igara koje sam ikad igrao.ali razlog zašto sam joj dao 3 zvjezdice je bcoz 1.vidio sam mnoge igrače kako hakiraju igru i izgubio sam što je nepravedno, a čak su mi čak i ojačali račun s GCUBES 2.th igra je ponekad zaostala kada pomaknem tijelo ne mogu prestati skakati i onda me eliminiraju u igri lignji, ali to je dobra igra ali nadam se da ćeš popraviti zbogom
OK izvinjavam se što sam ljut svaki put, ali želim da nešto učiniš 1: imati sretne blokove (i također RANK način rada i solo duo 3v3v3v3 i 4v4v4v4) 2: može odabrati kartu (bilo bi super) 3: imao 3v3v3v3 ( i također rankmode i lucky blocks) 4: besplatni blok kože u rog događaju (želio bih jednog) i također besplatni kućni ljubimci (ne daju mi besplatne kućne ljubimce, ali također u rog) 5: nadam se da ćete ažurirati sve stare igre kako biste natjerali ljude osjećam više zabave i uživanja, to je sve što mi treba, nadam se da ćeš ih uspjeti...
Blockman Go Аркады rfhf
... u moj prvi video ja sam zaboravio teskt stavit u video pa sam stavio nadam se da cete uživat u video i ja vecinom snimat gaming videje. Blockman Go.
To čudovište 3:00 ujutro sol skeri 😱
Blockman GO is a game that combines features of battle royale with graphics. Blockman GO is an enjoyable game which you can engage in
Igra je izvrsna, ali kada želim igrati skyblock dajem mu svoj pasward of block man go id i kada pokušam ući u svoj block man go world inskyblock kaže se da trebaš upadati kada kliknem na gumb za ažuriranje nema ništa, molim te popravi skyblock verzija Dao sam 1 zvjezdicu u sky block i 5 zvjezdica blockman go
Molimo popravi ovo. Nakon što igram Bedwars, počne zaostajati, ne mogu čak ni ubiti neprijatelje zbog kašnjenja. I čak i ja opremim svoje skinove, popravite ovo 😠😡
Zombie Catchers – love to hunt Akció kaz
Igra je tako cool da možete igrati sve vrste igara, ali uvijek dobijem udarac od igre i oni mi kažu da hakiram, ali nisam, molim te poboljšaj se
Super samo sto nema d brige
Prije sam volio bedwars, ali stvarno je nepristojno da osobe mogu kupiti više zdravlja poput srca i vatrenih mačeva, kao što ja to ne volim, sve što rade je da samo kampiraju oko vaše baze i stalno te ubijaju iznova i iznova i stvarno je iritantno ako imat ćeš vatrene mačeve onda ljudi moraju nadograditi te mačeve jer to nije fer prema bilo kome drugom 😑😐😑 kao što stvarno razmislim o osobama koje ne znaju igrati protiv onih koji dozu. Mogao bih ga ponovno igrati ako ti neka bude pošteno
Super igra